Produkty pro ořechové máslo (2)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.